Amazon Quiz Answer 14 July

By | June 3, 2018

Amazon Samsung Galaxy S10e Quiz Answer 14 July

Q1 – In The Subject Of Zoology What Is The Study Of Insects Called?

Ans – Entomology

Q2 – After Ahmedabad, Which Indian City Was Recently Added To The UNESCO World Heritage Site List?

Ans – Jaipur

Q3 – Recently, K2, An AI-Based Human Resource (HR) Humanoid Was Introduced In Uttar Pradesh. Which Company Has Introduced This For Its Employees?

Ans – Tech-Mahindra

Q4 – The Oscar Winning Film, Forrest Gump Is Getting An Official Hindi Remake, By The Title ‘Lal Singh Chaddha’. Kareena Kapoor Khan Will Play The Female Lead. Who Will Be Playing The Role Of Forrest Gump?

Ans – Aamir Khan

Q5 – Langvir Nritya, Barada Nati, Pandva Nritya & Shotiya Are Different Forms Originate From?

Ans – Uttarakhand


 

Question 1. The superstar, Sridevi, marked her Bollywood debut in the year 1979. Which was her first Bollywood film ?

Answer. Solva Sawan

Question 2. What is the name of the tribal martial art dance form which originated in the forests of Odisha and is exclusively performed by men?

Answer. Chhau Of Mayurbhanj

Question 3. Cassius Clay Jr. is the birth name of which Olympic gold-winning boxer? PS – he was the first fighter to win the heavyweight title 3 times.

Answer. Muhammad Ali

Question 4. ‘Lessons Life Taught Me Unknowingly’ is the autobiography of a famous Indian actor which will be released on 5th Aug. Whose life is it about?

Answer. Anupam Kher

Question 5. India won its first World Cup in 1983, which was also played in England. In which month did India make that historic win?

Answer. June83


Amazon Ustraa Quiz Answer Today – Chance to Win 9999 (22 June)

1) which of the following is a benefit of using beard oil?

Answer→ Hydrates and softens facial hair and the skin beneath

2. What is the name of the annual event which involves the growing of beards during the month of November to raise cancer awareness?

Answer→ No-shave November

3. Which of the following does Ustraa beard oil NOT help with?

Answer→ Helps develop abs

4. Enriched with sunflower oil, Ustraa beard oil also protects hair from UV radiations

Answer→ True

5. Which of these is the NOT the name of a popular beard style?

Answer→ Mole patch

Amazon Brylcreem Quiz Contest Answers Chance to win 5000 14 June

1) Which of these celebrities is currently associated with the brand Brylcreem?

Answer: VARUN DHAWAN


2) Brylcreem does NOT offer products in which of the following categories?

Answer: ICE CREAMS


3) Which of these is the NOT the name of a popular beard style?

Answer: MOLE PATCH


4) Brylcreem Beard Oil is formulated with 3 special oils – Sesame Oil, Olive Oil and ________. Fill in the blanks.

Answer: ALMOND OIL


5) Which of the following is a benefit of using beard oil?

Answer: HYDRATES AND SOFTENS FACIAL HAIR AND THE SKIN BENEATH



Amazon Special Edition Quiz Contest Answers Chance to win Oneplus (6 June)

1) In ‘Oh, the Places You’ll Go!’ by Dr. Seuss, a young boy initiates the action of the story. What is he referred as?
Answer: You

2) If you’re in Bengaluru, India today, which of these modes of travel can you use?

Answer: A helicopter


3) Which of these is NOT considered a type of travel?

Answer: Youthquake


4) If you’re visiting Angkor wat the largest religious monument in the world, which country are you in?

Answer: Cambodia


5) Extreme ironing is a sport in which the player is supposed to iron an item of clothing in an extreme condition like climbing a steep cliff, in a canoe, skiing, parachuting

Answer: True


6) If you’re in Chichen Itza, a complex of excavated Mayan ruins including an iconic step pyramid, which country are you in?

Answer: Mexico



Amazon Pay Balance This Amazon Cashless Quiz Contest, in which you can win the Amazon Pay Balance of 5000 Rs, Nothing much You have to answer 5 simple questions and you will be lucky for this contest

Amazon GoCashless Quiz Contest Answers (5 June)

1) Which of the following can you NOT pay for using Amazon Pay?

Answer: An apartment on the moon


2) You can also use Amazon Pay to make payments on several partnering apps/websites like Redbus, Bookmyshow, Fassos and more.

Answer: True


3) Which of these payment methods can you NOT use when shopping on Amazon.in and associated Amazon Pay partner websites/apps?

Answer: Bitcoins


4) Which of these is NOT a benefit of using Amazon Pay balance?

Answer: Fits in your wallet


5) What will the Amazon delivery agent do if you pay online in advance but are not at home to receive your package?

Answer: Return later to deliver your package



Amazon Quiz Answer – Win OnePlus 6 Smartphone (4 June)

1) Which of the following is NOT a feature of the OnePlus 6?

Answer: Levitation


2) When will the OnePlus 6 Marvel Avengers Limited Edition go live on sale on Amazon.in?

Answer: 12 PM, 29th May 2018


3) The OnePlus 6 is powered by which Operating System?

Answer: Oxygen OS


4) Which of these is the correct RAM and memory configuration for the Marvel Avengers Limited Edition of the OnePlus 6?

Answer: 8GB / 256GB


5) What is the dual camera configuration of the OnePlus 6?

Answer: 16MP + 20MP



Amazon Quiz Answer This is Amazon’s Contest, which comes daily on the application of Amazon. It is very easy to take part in this contest. You give the correct answers to five questions and you will be very lucky for its contest prize, why should we all do this If you are telling, friends will find you the complete answer to the question you are asking on the Amazon Quiz Answer on our website.
Not only this you will also be given a list of Amazon quiz winners which you can easily see which of the contest is Amazon quiz winner
For such informational updates, you can get free joining our website by clicking the bell icon on our website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iconic One Theme | Powered by Wordpress