Amazon Quiz Time Answer 18 March

By | March 18, 2019

Amazon Quiz Time Answer 18 March

CLICK HERE TO GO – SAMSUNG GALAXY NOTE 9 QUIZ CONTEST
Click the bell icon immediately update for the latest posts and instant notifications of the Amazon Quiz Answer.

Question 1. Which of these natural phenomenon is also know as the ‘Northern Lights’?

Answer. Aurora Borealis

Question 2. In _, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.

Answer. 1983

Question 3. Who was the fictional detective created by Arthur Conan Doyle?

Answer. Sherlock Holmes

Question 4. The Tropic of Cancer does NOT pass through which of these Indian states?

Answer. Bihar

Question 5. Which state was divided into Maharashtra and Gujarat in 1960?

Answer. Bombay


Hello Everyone All of you are welcome Amazon Quiz Time Answer 15 March and today we have brought for you Amazon Quiz Time Answer 15 March This contest has been asked for a total of 5 question and we have all published for you the correct answer on the uvtimes.

And one important thing is that this contest is from 8 am to 12 pm in the meantime, you have to make a participate in it, almost you will get 4 hours and after 12 pm the contest will be closed.

What is Amazon Quiz?

What is the Amazon Quiz? Tell you about it in detail. You might have heard Amazon’s name. Maybe you will order some daily, in such a way, Amazon runs daily Quiz Contest to further your customer and in this, you will be participating Can win a lot of prizes

CLICK HERE TO GO – SAMSUNG GALAXY NOTE 9 QUIZ CONTEST
Click the bell icon immediately update for the latest posts and instant notifications of the Amazon Quiz Answer.

Question 1. The study of fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other is called?

Answer. Paleontology

Question 2. Which is the least populated country in the world?

Answer. Vatican City

Question 3. What is the Roman numeral for 50?

Answer. L

Question 4. Which is the highest attainable rank in the Indian Army?

Answer. Field Marshal

Question 5. The surrender of Japan in 1945 brought an end to WWII. On which ship were the surrender documents signed?

Answer.USS Missouri


Hello Everyone All of you are welcome Amazon Quiz Time Answer 18 March and today we have brought for you Amazon Quiz Time Answer 18 March This contest has been asked for a total of 5 question and we have all published for you the correct answer on the uvtimes.

And one important thing is that this contest is from 8 am to 12 pm in the meantime, you have to make a participate in it, almost you will get 4 hours and after 12 pm the contest will be closed.

What is Amazon Quiz?

What is the Amazon Quiz? Tell you about it in detail. You might have heard Amazon’s name. Maybe you will order some daily, in such a way, Amazon runs daily Quiz Contest to further your customer and in this, you will be participating Can win a lot of prizes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *