Amazon Quiz Time Answer & Win 50000 (16 August)

By | August 16, 2018

Amazon Iphone X Quiz Answer 16 September

Question 1. If you were visiting the ‘Tabo Monastery’, where would you be?

Answer. Himachal Pradesh

Question 2. If you write a letter with the postal code ‘HOH OHO, Canada’ – whose postal code would you be writing to?

Answer. Santa Claus

Question 3. Which Indian movie created history by becoming the first Bollywood film ever to release in Saudi Arabia?

Answer. Gold

Question 4. According to Roman mythology, ‘Cloacina’ was the goddess of __.

Answer. Sewers

Question 5. Which Indian cricket recently became the first player to pick 300 international wickets in Women’s Cricket?

Answer Jhulan Goswami




Amazon Quiz Time Answer & Win 50000 (16 August)

Question 1. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Answer. A DANCE FORM

Question 2. ‘Strangeland’ is a 2012 album by __.

Answer. KEANE

Question 3. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Answer. THE FRENCH  REVOLUTION

Question 4. Which profession does Sanjay Dutt fake in the movie Lage Raho Munnabhai?

Answer. HISTORy PROFESSOR

Question 5. Which is the smallest planet in our solar system?

Answer. MERCURY

Hello Everyone All of you are welcome Amazon Quiz Time Answer & Win 50000 (16 August) and today we have brought for you Amazon Quiz Time Answer & Win 50000 (16 August) This contest has been asked for a total of 5 question and we have all published for you the correct answer on the uvtimes.

And one important thing is that this contest is from 8 am to 12 pm in the meantime, you have to make a participate in it, almost you will get 4 hours and after 12 pm the contest will be closed.

We try to make you amazon quiz answer the earliest but do not even show after publishing the answer due to some technical problem.

In this case, you can click the menu toggle button three lines and then click on amazon quiz answer

You will get quiz answers after clicking on the amazon quiz answer button

We will bring for you at 8 o’clock in the morning of all the questions, you stay tuned on uvtimes

amazon quiz answer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *