Amazon The Mega Tough 2018 Quiz Answer

By | December 31, 2018

Amazon The Mega Tough 2018 Quiz Answer

Question 1 – Which of these events did NOT take place in 2018?
Answer. Emmanuel Macron became the president of France
Question 2 – In a historic accord, North and South Korea signed the ‘______ Declaration’ this year, pledging to bring a formal end to the Korean War. What was the declaration called?
Answer.  Panmunjom Declaration
Question 3 – Which of these Indian states did NOT undergo a state legislative assembly election in 2018?
Answer.   Assam
Question 4 – India’s National Blind Cricket team beat Pakistan and won the 2018 Blind Cricket World Cup in January. In which stadium was this match played?
Answer.  Sharjah Cricket Stadium, UAE
Question 5 – Several celebrities tied the knot this year. Which of these couples did NOT get married in 2018?
Answer.  Anushka Sharma and Virat Kohli




Question 6 – In 2018, which country opened its first movie theatre in 35 years, with the release of the movie ‘Black Panther’?
Answer.  Saudi Arabia
Question 7 – Journalist Jamal Khashoggi was murdered inside the Saudi consulate in Istanbul. Which American newspaper did he work for?
Answer.   Washington Post
Question 8 – Famously dubbed as the ‘Nobel Prize of Asia’, two Indians were awarded the Ramon Magsaysay Award this year. One was Bharat Vaswani, who was the second?
Answer.  Sonam Wangchuk
Question 9 – This Indian engineer from Pune was part of the team that won an Oscar in 2018. Who is he?
Answer. Vikas Sathaye
Question 10 – Stephen Hawking, the physicist who died in March this year, was laid to rest in Westminster Abbey. His ashes lay between the graves of which two individuals?

Answer. Sir Isaac Newton and Charles Darwin

Hello Everyone All of you are welcome Amazon The Mega Tough 2018 Quiz Answer and today we have brought for you Amazon The Mega Tough 2018 Quiz Answer This contest has been asked for a total of 5 question and we have all published for you the correct answer on the uvtimes.

Amazon The Mega Tough 2018 Quiz Answer This Mega Tough  contest is just a festival , and on the occasion of New Year 2019, Amazon quiz answer is the same as the same Amazon Quiz Contest.

What is Amazon Quiz?

What is the Amazon Quiz? Tell you about it in detail. You might have heard Amazon’s name. Maybe you will order some daily, in such a way, Amazon runs daily Quiz Contest to further your customer and in this, you will be participating Can win a lot of prizes

One thought on “Amazon The Mega Tough 2018 Quiz Answer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *