Jio Simmba Quiz Answer

By | January 11, 2019

You have got 16 questions to ask in the Jio Simmba quiz. We have all the relevant Answer available on our website.

Question 1. Which of these actors makes a special appearance in ‘Simmba’?

Answer. Ajay Devgn

Question 2. Which food brand does Ranveer Singh endorse?

Answer. Ching’s Chinese

Question 3. Fill in the blank to complete Ranveer Singh’s movie

Answer. Dhadakne

Question 4. What is the name of the police station in Goa where Ranveer Singh takes charge in ‘Simmba’?

Answer. Miramar

Question 5. Who played Ranveer Singh’s wife, Mehrunissa in ‘Padmaavat’?

Answer. Aditi Rao Hydari




Question 1. How many movies has Ranveer Singh done with Sanjay Leela Bhansali?

Answer. 3

Question 2. Who was paired opposite Ranveer Singh in his debut movie, ‘Band Baaja Baarat’?

Answer. Anushka Sharma

Question 3. Fill in the blank to complete Ranveer Singh’s song, “Raamji Ki ___ Dekho”

Answer. Chaal

Question 4. What is the name of Ranveer Singh’s character in the movie ‘Befikre’?

Answer. Dharam Gulati

Question 5. Which of the following Mumbai colleges has Ranveer Singh attended?

Answer. H.R. College


Question 1. In how many movies has Ranveer Singh played a double role?

Answer. 0

Question 2. Who is the music director of ‘Padmaavat’?

Answer. Sanjay Leela Bhansali

Question 3. Which of these was not allowed at Ranveer Singh’s wedding?

Answer. Mobile Phone

Question 4. What is Ranveer Singh’s father’s name?

Answer. Jagjit Singh Bhavnani

Question 5. From which foreign university does Ranveer Singh have a degree?

Answer. Indiana


Question 1. The remix of which yesteryear song features in ‘Simmba’?

Answer. Aanky Marey

Question 2. What is rhe name of Ranveer Singh’s elder sister?

Answer. Ritika Bhavnani

Question 3. Which Banking brand does Ranveer Singh promote?

Answer. Kotak Mahindra Bank

Question 4. What is Ranveer Singh’s birth year?

Answer. 1985

Question 5. What Business does Ranveer Singh’s family deal in?

Answer. Automobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *