Amazon Festival Riddle Quiz Answer 6 November

By | November 6, 2018

Amazon Festival Riddle Quiz Answer 7 November

1. Round and round, never off the ground. What am I?
Answer:  Chakri/ Chakra/Zamin Chakkar
2. Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?
Answer: A match stick
3. Light me up for a sprinkle of gold. What am I?
Answer: Flower pot (Anaar)
4. I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?
Answer: Charcoal
5. I go up, I go down. Towards the sky & the ground. What am I?
Answer: Rocket Firecracker

Amazon Festival Riddle Quiz Answer 6 November

1. What gets wetter as it dries?
Answer: A TOWEL
2. To throw me, you’d prefer a crowd. What am I?
Answer: A PARTY
3. A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?
Answer: RANGOLI
4. A box of diamonds that most love to eat. What am I?
Answer: SUGAR
5. I have hearts but no other organs. What am I?
Answer: A DECK OF CARDS



Hello Everyone All of you are welcome Amazon Festival Riddle Quiz Answer 6 NOVEMBER 29 and today we have brought for you Amazon Festival Riddle Quiz Answer 6 NOVEMBER This contest has been asked for a total of 5 question and we have all published for you the correct answer on the uvtimes.

Amazon Festival Riddle Quiz Answer This Riddle  contest is just a festival , and on the occasion of Diwali, Amazon Riddle is the same as the same Amazon Quiz Contest.

What is Amazon Quiz?

What is the Amazon Quiz? Tell you about it in detail. You might have heard Amazon’s name. Maybe you will order some daily, in such a way, Amazon runs daily Quiz Contest to further your customer and in this, you will be participating Can win a lot of prizes

One thought on “Amazon Festival Riddle Quiz Answer 6 November

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *