JIO ZERO QUIZ ANSWERS

By | December 24, 2018

Reliance Jio has given the Zero offer to its user. In this contest, 16 questions will be Ask to you and they will be in 4 levels at 5 Question Ask at every level.

And this contest will get you in the Myjio application. The name of this contest is Zero Quiz, this is actually for the promotion of Zero Movie



The Game will be available on MyJio From 7 December 2018 to 15 January 2019

You can win a lot of prizes in this Jio Zero Quiz contest

ZERO QUIZ PRIZE

  • AJIO – RS 300 OFF – RS 300 OFF ON SPENDS OF RS 900 OR MORE
  • FASOOS – BUY 1 GET 1
  • VLCC – FREE HAIR CUT ON A BILL OF RS. 999
  • OYO – FLAT 45% OFF
  • AJIO – Rs. 500 OFF ON SPENDS OF RS 1200 OR MORE
  • SHOPCLUES – RS.75 OFF ON  SPENDS OF RS.199
  • LENSKART – RS.1000 OFF ON MINIMUM SPENDS OF RS.4000
  • EASEMYTRIP – RS.1550 OFF FLIGHT TICKETS, HOTEL BOOKING AND 15% ON BUS BOOKING

JIO ZERO QUIZ ANSWERS

LEVEL 1

Question 1. Whose picture can be seen on Bauua’s T-Shirt?

Answer. Babita

Question 2. Which city is not shown in the film ‘Zero’?

Answer. Paris

Question 3. Whats does call Bauua singh?

Answer. Zero

Question 4. In the song Issaqbaazi, what prop SRK and Salman Khan use while dancing?

Answer. Leather Jacket And Gamcha

Question 5. At the end of the song Issaqbaazi, what does SRK give Salman Khan?

Answer. A kiss on the cheek

Level 2

Question 1. Complete the dialogue,”Everybody______me.”

Answer. Hates

Question 2. What is seen in katrina’s hand in the beginning of the song ‘Husn Parcham’?

Answer. Scissors

Question 3. Whi is the choreographer of ‘Husn Parcham’?

Answer. Bosco Martis

Question 4. In Which Song did Anushka sharma wear the most comfortable costume?

Answer. Mere Naam tu

Question 5. Which song is being played in the dialogue before ‘Husn Parcham’ song promo?

Answer. Dj Waale Babu

Level 3

Question 1. Complete the dialogue, “Agar akele hi peeni hoti toh __.”

Answer. Meerut ke Theke bure the kya

Question 2. Which festivity is seen in the dialogue at beginning of Husn Parcham promo?

Answer. Haldi

Question 3. Who is the lyricist of the song,’Husn Parcham’?

Answer. Irshad Kamil

Question 4. Complete the lyrics of the song, Mere Naam Tu, “Tere aage ye duniya hai __.”

Answer. Pheeki Si

Question 5. When did the zero tralier release?

Answer. 2th November, 2018

Level 4

Question 1 who is the Director of photography Dop of the film Zero?

Answer. Manu Anand

Question 2. Where does Guddu say babita is coming from?

Answer. The Mall

Question 3. Complete the lyrics of the song Issaqbaazi,” Wo humse prem_____.”

Answer. Gajab Karti

Question 4. “Ye Toh Kaand Ho gaya!” – who said this dialogue?

Answer. Guddu

Question 5. Complete the dialogue, “Aaj ussi Baune ko Babita Kumari ne __.”

Answer. Hoothon Pe Chum Liya Hai


Level 1

JIO ZERO QUIZ 28th December Answer

Question 1. Which movie released on 21st December 2018?

Answer. Zero

Question 2. What does Anushka’s character suffer from in ‘Zero’?

Answer. Cerebral Palsy

Question 3. How is Guddu related to Bauua in the film?

Answer. Best Friend

Question 4. Bauua refers to Babita as “_____ ka sapna”.

Answer. Hindustan

Question 5. Complete the dialogue, “Apne Bhabhi ke naam ki ____ kha lena.”

Answer. Biryani

Level 2

Question 1. Bauua tells Pandey, “Tum is koyle ki khadaan mein ______chhupaaye baithe ho!”

Answer. Heera

Question 2. When Aafia says “Bahut milenge tumhare jaise”, what does bauua say?

Answer. Humara Jaisa hi kyu Chahiye Aapko

Question 3. Who does Bauua Singh blame for being short?

Answer. His Father

Question 4. In the first scene of the tralier, where has bauua come?

Answer. Delhi

Question 5. What’s the name of the guy at the matrimonial agency?

Answer. Pandey




Level 3

Question 1. Complete the dialogue, “—- ke umar mein jo log kunware ghoomte hai na pandey, unhe baarish se dar nahi lagta.”

Answer. Adtees

Question 2. What does Bauua gift Aafia when they meet?

Answer. Cactus

Question 3. Which international city is shown in the tralier?

Answer. New York

Question 4. Complete the dialogue, “Hum jiske peeche lag jaate hai, _____ bana dete hai.”

Answer. Life

Question 5. Who is Zero’s editor?

Answer. Hemal Kothari

Level 4

Question 1. Where is the song ‘Mere Naam Tu’ shot?

Answer. Hotel Lobby

Question 2. Whats is Bauua holding when he goes to meet Aafia?

Answer. PIgeons

Question 3. Who does not have a special appearance in the film?

Answer. Aamir Khan

Question 4. Who does Bauua call Guddu’s Bhabhi

Answer. Babita

Question 5. The Voiceover of which actor can be heard in the Eid teaser of ‘Zero’?

Answer. Javed Jaffery


LEVEL 1

QUESTION 1. Which Yesteryear song features in the movie zero

Answer. HUMKO TUMPE PYAR

QUESTION 2. When is ZERO releasing?

Answer. 21st DEC

QUESTION 3. Is bauua Singh Married in the movie Zero?

Answer. No

QUESTION 4.What is Katrina Kaif’s name in the film?

Answer. Babita

QUESTION 5. Who Plays Vertically Challenged Man In ZERO?

Answer. Shah Rukh Khan

LEVEL 2

Question 1. Which Music Director Duo Has Given The Music for ZERO

Answer. AJAY-ATUL

Question 2. SRK and Mohd Zeeshan Ayub have acted together in which film before Zero?

Answer. Raees

Question 3. Who is Playing the role of Aafia Yusufzai Bhinder in ZERO?

Answer. Anushka Sharma

Question 4. Husn Parcham is picturized on which actress?

Answer. Kartina kaif

Question 5. What is Bauua Singh Friend’s name in ZERO?

Answer. Guddu

LEVEL 3

Question 1. Which Profession oes Anushka play in the film

Answer. Scientist

Question 2. What colour is Bauua Singh’s scooter?

Answer.Blue

Question 3. Who is the lyricist for the song Mere Naam Tu?

Answer. Irshad Kamil

Question 4. Rishta ________ ka ab hua hai!

Answer. Barabari

Question 5. Which type of men Aafiya likes?

Answer. Ganwaar

LEVEL 4

Question 1. Zindagi _______ kisko thi! Hume to jeene thi!

Answer. Kaatni

Question 2. Which Song in ZERO features Salman khan & SRK

Answer. Issaqbaazi

Question 3. Jab Tak Jahaan Main ____Hai.

Answer. Shubah Shaam

Question 4. What is there in the Background of SRK- katrina Poster of Zero?

Answer. Ghanta Ghar

Question 5. What’s the name of the solo song picturized on Katrina Kaif

Answer. Husn Parcham

5 thoughts on “JIO ZERO QUIZ ANSWERS

  1. Pingback: Anonymous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *